Posted by & filed under Okategoriserat.

 

Screen Shot 2016-09-19 at 09.31.38

 

Ny funktion att locka fler tittare

Vill du enkelt kunna informera era tittare om nya videor eller livesändningar?
Nu har vi lösningen på plats. Genom att uppmana era supportrar att “följa” er playkanal kommer de som följer automatiskt få ett e-postmeddelande varje gång ni publicerar en video eller livesändning. “Följ”-knappen hittas enkelt till höger i menyfältet ovanför spelaren.

Var kreativ – använd sociala medier, er hemsida, mailutskick eller annat medium för att snabbt och effektivt uppmana era fans att “följa” er playkanal. Använd gärna nedanstående exempeltext och maila era medlemmar/supportrar eller posta i sociala medier.

 

Exempeltext – mailutskick

Så här får du enkelt uppdateringar från (lägg till namnet på playkanalen)

Vill du enkelt få en påminnelse om alla våra live-sändningar och videor som vi publicerar på (lägg till playkanalens namn)? Nu är lösningen äntligen här!

Om du “följer” vår playkanal kommer du automatiskt att få ett mail varje gång en ny video eller livesändning publiceras.

“Följ”-knappen hittas till höger i menyfältet på vår playkanal. Det enda du behöver göra är att klicka på “Följ” förutsatt att du är inloggad. Är du inte inloggad får du upp en inloggningsruta där du kan välja att logga in eller skapa ett användarkonto helt gratis!

 

Tack för att du är en trogen supporter!

 

Exempeltext – Sociala Medier

Vi vill att ni som trogna supportrar ska veta när vi publicerar en livesändning eller video. Därför kan du nu “följa” vår playkanal och få ett e-postmeddelande varje gång nytt innehåll publiceras på kanalen.“Följ”- knappen hittar du till höger i menynfältet ovanför spelaren. Så vad väntar du på – börja följa oss redan idag!

 

Vänligen observera att denna funktionen endast gäller sportkanaler.

Leave a Reply

  • (will not be published)