Posted by & filed under Utveckling.

Screen Shot 2016-09-02 at 10.50.20

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår videoplattform, här är tre nya funktioner som vi hoppas kommer göra att ni får ut ännu mer av Solidtango i fortsättningen!

 

Paywall

Nu kan ni bädda in en livesändning eller video på er hemsida med Paywall aktiverat utan att tittaren skickas till playkanalen. Inställningen sker automatiskt på alla PPV-objekt där spelaren bäddas in på en extern hemsida. Bäddas istället tumnageln in skickas tittaren vidare till playkanalen som tidigare. Vill ni dela ut embedkoden till spelaren till andra samarbetspartners och kunna följa vart köpen kommer ifrån lägger ni in en referens i koden. Alla köp som görs via inbäddad spelare med referenser redovisas under butiksfliken där alla transaktioner listas. Vi hoppas att denna nya funktion ska bidra till fler köp på era PPV-sändningar!

 

Call to Action

Vår strävan är att skapa goda intäkter för våra kunder med hjälp av Solidtango. Ett steg i denna utveckling är att ta fram en helt ny funktion som vi kallar för Call to Action. Exempel på användningsområden för funktionen kan vara att marknadsföra kommande PPV-sändningar, sälja biljetter till ett event, marknadsföra souvenirer, etc. Endast fantasin sätter gränser för vad ni kan marknadsföra med denna funktionalitet!


En Call to Action kan ställas in för en enskild video eller som en global inställning som visas efter alla videor. Global inställningen finns under Inställningar -> Playkanal -> Spelare. För att sätta en Call to Action på en enskild video, gå till Tumnagel  i editeringsvyn för videos i admingränssnittet. En Call to Action skapas genom att ni lägger upp en tumnagel plus en länk till vart hänvisningen ska ske.

 

Egen Landningssida

Denna funktion kan med fördel användas vid mailutskick eller andra marknadsföringsaktiviter. Egen Landningssida innebär att en video eller en livesändning får en skräddarsydd sida där allt fokus ligger på videon/livesändningen. Ni kan även välja att sälja platsen som frigörs i bakgrunden till sponsorer och annonsörer för en extra inkomstkälla.

 

Ni skapar en Egen Landningssida här: Inställningar -> Playkanal -> Egen landningssida. I designläget kan ni enkelt skapa en skräddarsydd sida med hjälp av ren kod. Koppla på en video/livesändning från editeringsläget i admingränssnittet. Ni hittar funktionen längst ner på sidan där embedkoderna finns. Välj vilken mall ni vill använda (är ingen mall skapad väljs standard per automatik) kopiera URL:en och skicka den sedan till alla ni vill nå med er skräddarsydda landningssida.

 

Hoppas ni gillar våra nya funktioner!

Prova dem gärna och har ni några frågor eller synpunkter, maila oss på info@solidtango.com.

Trevlig helg!

Leave a Reply

  • (will not be published)