Posted by & filed under Okategoriserat.

Det sker spännande saker på Solidtango. Förutom den nylanserade sportkanalen SolidSport.com släppte vi i veckan ett gäng åtråvärda funktioner.

Solidtango har under den senaste tiden arbetat hårt med att vässa plattformens funktioner. Det resulterade i att det nu är möjligt att dela en livekälla mellan flera playkanaler, exempelvis om en turnering har en livesändning, kan den dela med sig strömmen och livekällan till förslagsvis ett mediehus.

En annan funktion är att det nu går att skapa värdekoder som låser upp en hel kanal. Tidigare gick det enbart att ge värdekoder som var giltiga för en PPV-sändning/-video. Även vår avancerade statistikfunktion “Analytics” har uppgraderats med fler val som nu gör det möjligt att filtrera på kategorier, taggar och avdelningar.

I vårt arbete med att vara så transparent som möjligt i vår teknik har vi även lanserat en publik statussida, http://status.solidtango.com/. Här kan du i realtid följa statusen på våra bakomliggande system, dessutom kan du även prenumerera på uppdateringar gällande driften.

Vi hoppas att ni gillar de nya funktionerna och glöm inte att kika in på SolidSport.com- Sveriges nya sportkanal!

 

 

sport

Leave a Reply

  • (will not be published)