solidtango_countdown

Posted by & filed under Okategoriserat.

Nu har vi lanserat möjligheten att dölja spelaren för en livesändning om starttiden för sändningen inte har passerats. Ni hittar denna funktionalitet på inställningssidan för en livesändning. Vid detta val lägger sig nedräkningen som ett lager ovanpå tumnageln för livesändningen.

Väljer ni att dölja spelaren innan sändningens starttid men skulle vilja gå live innan utsatt starttid finns det en knapp för detta som heter ”Go Live”.
Ni kan även välja placering på nedräkningen via inställningssidan för aktuell livesändning. Detta för att nedräkningen inte ska lägga sig över viktig information i själva tumnageln.

Om ni väljer att inte dölja spelaren går bild går ut till tittarna så fort ni börjar sända och nedräkning visas endast till höger om spelaren på playkanalen.

Ps. Ni som loggar in i admin kommer även att hitta ytterligare en ny funktion som vi kommer använda för att informera om ny funktionalitet och även göra det lättare för er att kommunicera med vårt support-team när ni är inloggade i admin.

Leave a Reply

  • (will not be published)