nyspelare

Posted by & filed under Plattformen.

Dom senaste veckorna har vi jobbat stenhårt med att få till en ännu bättre spelare, framförallt i mobilen.

En av de största utmaningarna har varit att få annonser att visas oavsett vilken enhet tittaren använder. Nu har vi kommit en bra bit på vägen, kommentera gärna hur ni tycker att det fungerar. Skulle ni ha en enhet där det inte går att spela upp video eller livesändningar som ni tycker borde klara av det, kommentera nedan eller skicka oss ett mail på info@solidtango.com

En mindre men efterlängtad funktion är rekommenderade inställningar och format för video och live, nu finns dom tillgängliga i admin. Du hittar sändningsinformation under generell information på inställningssidan för en livesändning och under ”Ladda upp video” knappen på inställningssidan för video. Har ni några frågor om detta, tveka inte att höra av er.

Till sista har vi lagt till ytterligare en efterlängtad funktion som nu finns tillgänglig, nämligen möjligheten att ladda ner tumnagel i högsta upplösning från en video, det kan man nu. Klicka på fliken ”Ladda ner” på inställningssidan för en video och klicka sedan på tumnageln så laddas den ner till din enhet.

Leave a Reply

  • (will not be published)