Screen Shot 2015-03-04 at 12.41.31

Posted by & filed under Okategoriserat.

I senaste numret av Sport & Affärer är det ett stort reportage om Solidtango.

Vi tycker att man har lyckats fånga det vi skapar tillsammans med våra kunder på ett fantastiskt bra sätt. I dag streamar vi massor av idrott som tidigare inte fått någon TV-tid i dom traditionella kanalerna.
Med hjälp av Solidtango skapar vi förutsättningar för långsiktiga TV-satsningar och hoppas att fler lag, föreningar och förbund får upp ögonen för detta och förstår att det varken är dyrt eller speciellt komplicerat att sända ”TV” via internet.

För den som är nyfiken och intresserad men inte vet hur man ska gå tillväga, slå oss en signal på
08 462 98 00 eller skicka ett mail till info@solidtango.com så hjälper vi er att komma igång.

Artikeln i sin helhet läser du här.

Leave a Reply

  • (will not be published)