solidtango-livetranskodering

Posted by & filed under Utveckling.

Utvecklingen av Solidtango som videoplattform går i en rasande takt, här en summering av de största nyheterna vi lanserat sedan den 3 oktober.

1 december
Många av er som efterfrågar livetranskodering på era sändningar har fram tills nu behövt kontakta oss i god tid innan en sändning drar igång eftersom vi manuellt hanterat aktivering av den funktionaliteten, nu behöver ni inte göra det längre. Nu kan ni själva aktivera livetranskodering för en specifik sändning, ni kan även avaktivera livetranskodering på en sändning om ni skulle vilja. Ni hittar alla inställningar rörande livetranskodering under fliken ”Transkodering” under inställningsfliken för resp. livesändning.
På översiktssidan i admin för samtliga livesändningar kan ni även se vilka livesändningar som har livetranskodering aktiverat genom att transkoderingssymbolen byter färg till grönt.

26 november
För er som jobbar med hemsidor och använder Drupal har vi nu glädjen att presentera att Solidtango numera stöds av Drupal, läs mer här: https://www.drupal.org/project/media_solidtango

3 november
I dag har vi släppt en uppdaterad version av tumnageln på inbäddade klipp, vilket gör det tydligare att det är en video man klickar igång när man klickar på bilden. Se exempel här: http://nojesguiden.se/…/nasta…/nasta-niva-5-mack-beatsdiezel

24 oktober
Efter många timmars utveckling har vi nu äntligen lanserat vår nya spelare, utseendet är detsamma men den bakomliggande logiken är helt ny.

9 oktober
Nu kan du slumpa flera annonser som visas som preroll innan en video eller livesändning drar igång. Du hittar inställningen i admin under Annonser, välj sedan Annonsgrupper, i droppdown-menyn ”Beteende” väljer du sedan visa en slumpmässig videoannons.

Leave a Reply

  • (will not be published)