uppdatering

Posted by & filed under Okategoriserat.

I dag släpper vi tre nya funktioner och en buggfix.
Nedan listar vi alla uppdateringar.

1. Nu kan du dölja en enskild video från en playkanal men ändå göra den tillgänglig på ett enkelt sätt för utvalda personer via en unik länk. Allt du behöver göra för att dölja videon är att gå in inställningssidan i admin. Välj fliken ”avancerat” under inställningar, välj dölj från playkanal och spara sedan. Därefter visas den ”hemliga” url:en till videon under själva spelaren. URL:en delar du till de personer som du vill ska ha tillgång till videon.

2. Den andra funktionen är speciellt utvecklad för er som använder vårt API som lanserades den 8 maj. Alla ni som använder vårt API har förmodligen inget behov av själva playkanalen så nu kan ni stänga av den. Tillvägagångssättet är följande: Logga in i admin, gå till fliken inställningar, välj playkanal, därefter avancerat i fliken till vänster, överst på sidan du kommer in på finns en dropplista där det står visa playkanal, välj ”Nej” som alternativ.

3. Den tredje funktionen är efterlängtad av alla er som använder vårt annonsverktyg för att visa videoannonser. Nu kan ni enkelt se hur många som har klickat på en videoannons. Bara att logga in i admin, välj video och därefter fliken videoannonser, då ser ni en hand med en siffra efter, siffran efter handen visar hur många som har klickat på videoannonsen.

Till sist har vi även rättat till några mindre buggar i plattformen men även en större. Under en tid har användare som använder sig av Chrome på iOS-enheter upplevt att det varit svårt att titta på livesändnignar och videor, det är det inte längre.

Tveka inte att höra av er direkt till oss om ni har förslag på förbättringar av Solidtango eller upptäcker buggar. Skicka bara ett mail till info@solidtango.com

Leave a Reply

  • (will not be published)