solidtango-triss

Posted by & filed under Okategoriserat.

I dag släpper vi tre helt nya efterlängtade funktioner.

1. Nu kan du byta ut en video mot en annan men all data kring videon sparas, såsom rubrik, brödtext, kommenterer, statistik m.m. Perfekt om du laddat upp en video som fått en massa visningar men som du upptäcker ett fel i och vill byta ut. Tidigare har lösningen varit att radera videon (inkl. all data kopplad till videon) och sedan ladda upp en ny, men det behöver du alltså inte göra längre utan kan enkelt byta ut den mot en ny.

Vill du ersätta en video gör du så här, gå in på inställningssidan för videon, klicka på fliken avancerat under inställningar och tryck på knappen ”Byt ut video”. Sedan är det bara att ladda upp den nya videon, så snart enkoderingen är klar ersätts den gamla videon med den nya.

2. En annan efterlängtad funktion är att göra det möjligt för vem som helst att kunna bädda in en video eller livesändning (ännu så länge endast möjligt på videor/livesändningar som ej kräver inloggning) på valfri hemsida/blogg. Men även att spela upp videon/livesändningen direkt på Facebook.

Det kan man göra nu. Dock måste du först aktivt aktivera detta val för din playkanal. Det gör du genom att gå in i admin, välj Inställningar, klicka på playkanal och välj sedan Ja i dropplistan för tillåt extern delning. Detta aktiverar extern delning för alla videor och livesändningar på playkanalen. Skulle du vilja avaktivera extern delning för en enskild video eller livesändning går detta givetvis också bra, bara att gå in på inställningssidan, välj fliken avancerat och klicka i Nej på tillåt extern delning i dropplistan.

3. Många tittare har efterfrågat en hjälpsida för de som har problem att se livesändningar och video, det kan man nu. Varje playkanals meny innehåller nu en länk till en hjälpsida med instruktioner om vad man kan göra för att få sändningar att fungera bättre. Skulle man inte få hjälp av detta kan man fylla i ett supportformulär och får sedan personlig hjälp av vår tittarsupport.

Vi hoppas att ni gillar dessa nya uppdateringar och tar tacksamt emot feedback kring dessa. Enklast skriver ni in en kommentar i fältet nedan eller mailar oss på info@solditango.com

Leave a Reply

  • (will not be published)