19

Posted by & filed under Okategoriserat.

I dag har vi glädjen att lansera version 1.9 av Solidtango. Uppdateringen handlar framförallt om två saker.
Sök och rekommendationer.

Från och med i dag är det möjligt att söka efter videor såväl i admin som på er playkanal. Testa gärna sökfunktionen och återkom med feedback när det gäller funktionaliteten.
Maila dina synpunkter till info@solidtango.com

Den andra funktionen vi lanserar i dag är möjligheten att kunna påverka innehållet på förstasidan på playkanalen. I samband med detta har vi även valt att döpa om ”Marknadsför” i admin mot ”Rekommendera”. Alla videor och livesändningar du rekommenderar hamnar dels i karusellen på förstasidan, men även som en ”Rekommenderat-flik” under karusellen, dock måste du ha minst fyra rekommenderade videor/livesändningar för att Rekommenderat ska visas.

Utöver rekommenderat har du även möjlighet att lyfta fram en specifik kategori eller etikett/tagg som du vill ska synas på förstasidan. Aktivering av kategorier och etiketter/taggar gör du under inställningssidan för kategorier och etiketter/taggar.

Vi hoppas att ni ska ha stor nytta av dessa nya funktioner och att de bidrar till att skapa ännu fler visningar på era videor och livesändningar.

Leave a Reply

  • (will not be published)