framtidens-tv-solidtango

Posted by & filed under Utveckling.

I fredags lanserade vi version 1.5 av Solidtango. En av våra största uppgraderingar så här långt. Bl.a. fick vår hemsida en helt ny förstasida. Bilden med dom glada fansen framför TVn är utbytt mot allt härligt material som våra kära kunder publicerar. Dels visar vi upp det innehåll som har flest tittare just nu i Plattformen, men även det senaste publicerade innehållet i form av livesändningar och video.

Den andra stora förändringen är att vi inlett arbetet med att göra Solidtango till den Sociala TV-plattformen som vi har satt upp som mål redan när vi påbörjade utvecklingen. Steg ett i den fasen är att alla användare fått en publik profilsida. För att uppdatera sin profil eller sin profilsida loggar man bara in via Solidtango.com. Du som är administratör av en eller flera Playkanaler får via översikten som inloggad upp alla Playkanaler som du administrerar, som inloggad kan du kan på ett enkelt sätt byta ut din profilbild m.m.

Den tredje stora uppdateringen rör möjligheten att göra tittarna delaktiga i skapandet av Playkanalen genom att aktivera publik uppladdning av video. Alla videor som laddas upp hamnar i en ”inkorg” där man kan förhandsgranska alla videor innan man väljer att importera dem till videolistan för att sedan publicera. Det går även bra att ladda ner materialet om man vill använda det i en större produktion. Vill ni prova på publik uppladdning för att se hur denna funktion fungerar, kontakta oss då den endast är tillgänglig för er som har vårt Basic-paket eller större, och funktionen blir tillgänglig först när ert abonnemang förnyats.

Leave a Reply

  • (will not be published)