eld

Posted by & filed under Utveckling.

På självaste valborgsmässoafton lanserar vi version 1.4 av Solidtango och vill passa på att önska alla våra kunder och tittare en riktigt härlig valborg!

Nedan listar vi de största nyheterna i version 1.4:

Widget
Du kan nu på ett enkelt sätt skapa widgets för inbäddning på valfri hemsida. Logg in i admin, välj ”Marknadsför” i menyn och därefter ”Widgets”. I widgeten kan du styra hur många videor/livesändningar du vill visa, vilken storlek själva widgeten ska ha, du kan även välja färg, mörk/ljus, egen, eller samma design som själva Playkanalen har. Widgeten uppdateras automatiskt och har samma innehåll som det som visas i karusellen på din Playkanal.

Maximal bredd på visningsfönstret
Vi har nu lagt till ett nytt visningsläge för livesändningar och video. Det nya visningsläget fyller hela bredden på Playkanalen. I detta läge kan man se en stor bild men samtidigt följa kommentarer eller inlägg i chatten i samband med en livesändning eller visning av en video. Testa gärna denna funktion, vi gillar den själva otroligt mycket och är ett bra mellansteg till att visa sändningar i fullskärm.

Videosidan har fått en ny disposition
För att göra Playkanalen mer enhetlig har vi valt att disponera sidorna för såväl livesändning som video på samma sätt. Detta gör att den vänstra ”kolumnen” nu upptas av video och kommentar/chat och den högra kolumnen av information samt relaterade videor och livesändningar.

Dela video eller livesändning
Det är nu enkelt för vem som helst att bädda in en video eller livesändning på sin egen hemsida. Allt man behöver göra är att klicka på embedd-knappen, kopiera koden och klistra in på den egna hemsidan. Dock är det inte hela spelaren som bäddas in utan endast vald tumnagel. Klickar man tumnageln hamnar man på Playkanalen där man sedan tittar på vald video eller livesändning.

Vi hoppas att ni gillar dessa förbättringar lika mycket som vi gör, tveka inte att höra av er om ni har frågor, synpunkter eller tips på fler förbättringar.

Leave a Reply

  • (will not be published)