Screen Shot 2013-03-03 at 16.59.22

Posted by & filed under Utveckling.

Våra utvecklare har inte legat på latsidan under påsken, så vi kan redan nu släppa en ny version av Solidtango. Denna gång har vi fokuserat på funktionaliteten kring livesändningar. Nedan listar vi dom största nyheterna.

Varningar
Varningar när du sänder live. När du är inloggad och har en livesändning igång kan du nu se om allt ser bra ut. Dvs. att din sändning fungerar att se på i dom flesta enheter. Gör den inte det får du en varning, går du in i inställningarna för själva livesändningen ser du även vad som är fel.

Metadata
Vi skriver nu ut all metadata som vi får när du sänder live, även detta ser du på översiktssidan när du loggar in i admin.
Nu går det att moderera chatten på ett bra sätt, dels genom att dölja meddelanden som i samma ögonblick de döljs tas bort från chatten. Det går även att blockera enskilda användare, vill du häva en blockering görs detta från listningen av alla chattinlägg på inställningssidan för en livesändning.

Meddelanden
Ovanför själva chatten går det nu att skicka ut olika typer av meddelanden, det kan vara alltifrån välkomsmeddelande till de som chattar som meddelanden av mer tekniskt karaktär som har med själva sändningen att göra, ex om man har problem med teknisk utrustning på platsen, uppkoppling etc.

Etiketter
Vi har nu tydliggjort när administratörer för chatten gör ett inlägg, dessa får nu en etiketten ”Admin” när vi från Solidango gör ett inlägg står det ”Solidtango”.

Till detta har vi även rättat en del buggar. Vi hoppas att du gillar dessa uppdateringar, tveka inte att höra av dig om du har några frågor kring exempelvis varningar du får när du sänder live, skicka ett mail till info@solidtango.com.

Nu gasar vi på med nästa version av Solidtango, trevlig helg!

Leave a Reply

  • (will not be published)