solidtango-karusellen

Posted by & filed under Utveckling.

Ny version av Solidtango ute nu. Största nyheterna i version 1.2 listar vi nedan.

Responsiv karusell
Karusellen har nu tagit plats i mobilen, det fungerar även att dra med fingret över en bild i karusellen för att se nästa video eller livesändning. Karusellen är helt responsiv och anpassar sig automatiskt till valfri enhet.

Välj vad som ska visas i karusellen
Du kan nu styra vad som ska visas i karusellen, hanteringen är enklast möjlig, välj vilken video/livesändning du vill marknadsföra, sortera sedan marknadsförda objekt i rätt ordning.

Publicerade livesändningar visas endast i karusellen
Med anledning av att det nu går att välja vad som ska visas i karusellen har vi tagit bort exponeringen av publicerade livesändningar i övrigt på förstasidan. Dock visas de precis som vanligt i livekalendern förutsatt att man satt en start- och sluttid för livesändningen.

Bättre översikt
Översikttsidan har snyggats till, bl.a. kan du nu tydligare se vilka videor och livesändningar det tittas på just nu, samt hur många som tittar på resp. video eller livesändning.

Dela knapparna
Dela på Facebook och Tweet-knappen har fått ett mer iögonfallande utseende, förhoppningsvis kan det leda till mer trafik till era Playkanaler. Hanteringen för Facebook-delningen är även lite mer avancerad vilket gör att man kan välja vart man vill att delningen ska ske, i egen tidslinje, i annans tidslinje, grupp o.s.v.

Tydligare knappar
Knapparna för att publicera en video eller livesändning har gjorts tydligare. Samma sak gäller hanteringen av inspelning i samband med en livesändning.

Utskrift utan inloggning
Nu går det bra att skriva ut fakturor utan att vara vara inloggad.

Guider
Guide framtagen och implementerad för vilka inställningar vi rekommenderar när man sänder via Adobe Media Live Encoder eller Wirecast.

Buggfixar
Till detta har en hel del buggar rättats bl.a. har nu nedladdade videor korrekta filändelser.

 

Hoppas ni gillar dessa uppdateringar, om ni inte gör det, skicka ett mail till info@solidtango.com och tala om för oss vad vi kunde gjort bättre, tack på förhand och tveka inte att höra av er på ovanstående e-postadress om ni har några som helst frågor eller tips på funktioner ni saknar.

Leave a Reply

  • (will not be published)