Screen Shot 2013-03-11 at 18.11.52

Posted by & filed under Solidtango.

Nu har vi lanserat version 1.1 av Solidtango, nedan dom största förändringarna.
Vi tar tacksamt emot feedback och ni får gärna maila eller ringa oss om ni stöter på buggar.

Pay Per View
DIBS nytt betalningsalternativ för kreditkortsbetalning.

Vad saknas?
Implementerat guide på översiktssidan för att se att man fyllt i alla uppgifter för konto och Playkanalen. Logga gärna in och se om det saknas några uppgifter på ert konto.

Varningar
Varningar implementerade för resp. abonnemang, detta innebär att alla administratörer för kontot får ett mail om man närmar sig gränsen för tittartimmar resp. lagringsutrymme eller om det är helt slut. Har ni fått ett mail och inte förstår vad ni ska göra, hör av er så snart som möjligt så hjälper vi er.

Välj abonnemang
Möjligheten för att välja abonnemang implementerad, vilket innebär att du nu själv kan såväl uppgradera som nedgradera från ett abonnemang till ett annat. Varje gång du gör en förändring mailas en faktura ut till den e-postadress som står under fakturakontakt. Gör du ingen förändring skickas en ny faktura var 30:e dag förutsatt att du har ett abonnemang som kostar pengar.

Grafik
Grafisk design uppdaterad i administratörsgränssnittet.

Etiketter
Stöd implementerat för att kunna ”tagga” upp videor och livesändningar med etiketter som ett komplement med kategorier. Etiketterna används dels för att kunna se liknande videor och livesändningar men ligger även till grund för dom relaterade videor som visas.

Kategorier
Nu behöver du inte längre gå till inställningar för att skapa en ny kategori, utan detta kan du nu göra direkt när du redigerar en enskild video.

Länk till Playkanal från spelare
Nu har vi gjort det enklare för era tittare att hitta till Playkanalen även om ni väljer att bädda in livesändning eller video på externa hemsidor.

Chatthistorik
Nu kan du se hela chathistoriken för varje livesändning, bara att logga in på aktuell livesändning så hittar du en länk till historiken där.

Chatten optimerad 
Vi har haft flera livesändningar med tusentals inlägg i chatten, vilket inneburit flera inlägg i chatten per sekund. För att kunna hantera detta utan att chatten låser sig har vi nu optimerat koden för detta.

Dölja länkar i menyn
En efterlängtad funktion för många är att kunna dölja länkar i menyn som inte används. Exempel på sådana länkar är livekalender och kategorier, detta är nu möjligt under inställningarna för Playkanalen.

Dölja visningar och tittare
Det har kommit upp önskemål att kunna dölja visningar på videor och livesändningar, även samtidiga tittare, det kan man göra nu. Även denna inställning kan man hitta under inställningar för Playkanalen.

Nedräkning
Sist men inte minst har vi implementerat en funktion som räknar ner tills en livesändning drar igång. Nedräknaren aktiveras automatiskt i anslutning till livesändningen på Playkanalen.

 

Vi hoppas att ni gillar dessa förändringar, många av dem kommer från önskemål av er användare så tveka inte att höra av er till oss med era synpunkter och önskemål!

Leave a Reply

  • (will not be published)