nojda-tittare

Posted by & filed under Solidtango.

Det har snart gått en månad sedan vi lanserade version 1.0 av Solidtango och massor har hänt sedan dess.

Här lite statistik, antal visningar av videor och livesändningar börjar närma sig 500.000, antal Playkanaler som är skapade är nu uppe i över 50 stycken, PPV-intäkterna strömmar in i nya plattformen, glädjande för alla klubbar som kan se fram emot värdefulla tillskott i kassan framöver och antal registrerade tittare har redan passerat 10.000 stycken.

Sammanfattningsvis kan väl sägas att den nya plattformen fått en flygande start.
Det finns dock fortfarande en hel del som inte förstår vad en Playkanal är för något, vad man ska ha den till och vad fördelarna är med en Playkanal framför att publicera livesändningar och videor på en egen hemsida. Så för alla er som är osäkra har vi tagit fram en liten beskrivning, läs allt om fördelarna med att ha en egen Playkanal här.

Vad händer härnäst?

Vi är i slutfasen med att färdigställa version 1.1 alt. 1.01 vi har inte riktigt bestämt oss vad den ska heta ännu ;) lansering i nästa vecka.

Vi kommer att implementera spärrar inom kort, det innebär att konton/Playkanaler som närmar sig taket kommer att få en varning om att förnya sitt abonnemang eller att uppgradera det. I samma veva slår vi även på möjligheten för er att såväl uppgradera som nedgradera era abonnemang helt själva.

Avslutningsvis vill vi bara poäntera hur uppskattade era livesändningar är. Se bara på bilden ovan som är en skärmdump från gårdagens livesändning mellan Olfoström Steelers och Björklöven. Stor eloge till Olofström som genomförde en perfekt livesändning i tittarnas ögon.

Tack för att ni är med och bidrar till att skapa tv på tittarnas villkor!

Avslutningsvis vill vi uppmana er som ännu använder den gamla plattformen att omedelbart kontakta oss så hjälper vi er att flytta från den gamla plattformen till den nya. Ni når oss på info@solidtango.com

 

Leave a Reply

  • (will not be published)