solidtango-lanserad

Posted by & filed under Utveckling.

Bäste Solidtango-användare

I dag är det en stor dag för oss som jobbar med utvecklingen av Solidtango. För två år sedan påbörjade vi utvecklingen av plattformen. I november 2011 lanserade vi en första betaversion, i oktober 2012 beslutade vi oss för att bygga om hela plattformen från grunden och i dag den 13 februari 2013 är vi äntligen klara med version 1.0. Det har varit en fantastisk resa så här långt där ni som användare av plattformen skapat tusentals timmar av fantastik tv.

Men det här är bara början på en resa där vi tillsammans med er vill förändra tv-markanden för alltid, där tv sänds och produceras såväl på era som tittarnas villkor.

Konkret innebär dagens lansering att den gamla plattformen kommer att stängas ner så snart vi flyttat alla konton från den gamla plattformen till den nya. Därför är vi oerhört tacksamma om ni snarast möjligt mailar till Johan Lundqvist på johan@solidtango.com och meddelar huruvida ni vill flytta ert innehåll från den gamla plattformen till den nya.
Alla ni som redan har ett konto i nya plattformen kan bortse från detta då dialogen redan är initierad.

Den nya plattformen innehåller massor av nyheter och förbättringar från den gamla plattformen, men den absolut största nyheten är att du nu kan skapa en helt egen Playkanal. De Playkanaler som har lanserats så här långt har fått ett fantastiskt gensvar från tittarna och vi ser en rejäl ökning av antalet visningar på dom videor som är tillgängliga på Playkanaler i jämförelse med om dom ”bara” varit inbäddade på en hemsida.

Här några lysande exempel på Playkanaler som redan är skapade:

Björklöven
Hamnen Play
RR Play
JL Play
Sittbrunnen Play
VM Resan
Storvreta Cupen
Båstads Kommun
NorrStream

Avslutningsvis vill vi tacka alla som använder Solidtango och ett extra stort tack till er som kommer med feedback, tips och önskemål. Utan er hade vi aldrig lyckats utveckla en så bra plattform!

Bästa hälsningar,
från hela teamet bakom Solidtango

Ps. Missa inte filmen filmen som visualiserar två års utveckling på mindre än två minuter:

Leave a Reply

  • (will not be published)