retweet

Posted by & filed under Live, Playkanal, Press.

I torsdags snappade vi upp ovanstående tweet från FC Helsingborg innebandy som använder Solidtango för att livesända sina innebandymatcher. Vi tycker det är ett bra exempel hur man kan jobba med sin marknadsföring och locka fler tittare.

Så till något helt annat, under mellandagarna sponsrade vi Storvretacupen med vår nya plattform som ett test för hur man kan använda Solidtangos Playkanal under ett event. Dvs. att kombinera livesändningar med visningar i efterhand.

Dels så innehåller ju playsidorna i vår nya plattform en livekalender där man på ett enkelt sätt kan se alla kommande livesändningar. Men det bästa av allt är nog möjligheten att kunna starta och stoppa inpspelningen under en livesändning. Något som med fördel kan användas under ett event, då man löpande kan publicera inspelningar från livesändningen samtidigt som själva livesändningen pågår.

I går lördag användes detta med stor framgång av Sittbrunnen Play under en maratonsändning från en båtmässa i Gustavsberg. Med anledning av detta har vi skickat ut ett pressmedelande som förkunnar hur bra Solidtango fungerar som eventplattform, väl värt att tänka på för alla som går i tankarna på att livesända såväl cuper som seminarium, mässor etc… Pressmeddelandet i sin helhet tar du del av här.

Leave a Reply

  • (will not be published)