citat

Posted by & filed under Kunder.

Den tredje oktober skrev vi inlägget Mission Impossible? utmaningen var att bygga om hela Solidtango i en ny miljö med målsättning att lansera den 22 oktober.

Med facit i hand kan vi säga att vi var lite tidsoptimistiska men nu börjar det hända saker. Dom första kunderna är påloggade för att testa den nya plattformen och responsen har varit överväldigande, så här skriver exempelvis Andreas Sallmunds på Wisby Webbmedia

”Man blir ju så inspirerad att testa när man kan göra så mycket. Det är ju exakt den här tjänsten jag efterfrågat sedan vi började med streaming för 8 år sedan.”

Nu vill vi gärna släppa på fler användare. Har du ett konto i vår gamla miljö och vill komma igång med den nya, maila mig: johan@solidtango.com så hjälper jag dig att komma i gång så snart som möjligt.

One Response to “Nu börjar det hända saker…”

Leave a Reply

  • (will not be published)