Video_bild3

Posted by & filed under Okategoriserat.

Hej alla fantastiska kunder och tittare. Här kommer en statusuppdatering på hur arbetet fortskrider med den nya plattformen av Solidtango. Vi vet att det är många befintliga kunder som vill börja testa den nya plattformen och helt nya kunder som också vill komma igång. Självfallet superkul och sporrande då vi jobbar för allt vad vi förmår för att detta ska ske så snart som möjligt.

Redan i dag ”släpper vi in” ytterligare två kunder i den nya plattformen för test, i nästa vecka ytterligare några till, därefter hoppas vi kunna ”släppa på” ännu fler åt gången för att innan årsskiftet fått över samtliga kunder från vår befintliga plattform till den nya.

Nya kunder vill vi självfallet också börja aktivera. I skrivande stund har vi en ”väntelista” som består av 23 företag, föreningar och organisationer som vill komma igång. Vi hoppas på ert tålamod och återkommer till er så snart som möjligt.

I dagsläget är det endast en kund som använder nya plattformen vilken även innehåller en egen Playkanal, kolla gärna in jlplay.se om du inte redan gjort det. Sidan har blivit en stor succé med massor av visningar av videoklippen från Västindien!

Till sist vill vi puffa för några grundutbildningar i Webb-TV  som Scandinavian Photo håller runt om i Sverige:

Webb-TV

Användningsområdena kan t ex vara att sända ett företagsevent, sportarrangemang, kommunfullmöktige eller ett enkelt föredrag.
Oavsett om du vill lära dig att jobba med en enkel videokamera och dator eller en komplett flerkameralösning är detta kursen för dig.

Kursen är gratis och vi bjuder givetvis på kaffe och fika!

För mer information kontakta andreas.hedlund@scandinavianphoto.se

Tid: 5 December mellan kl.13:00-16:00

Plats: Vår butik i Stockholm Norr Mälarstrand 78

Panasonic kommer vara på plats och dema sina pan-tilt kameror, HE60 och HE120.

Övriga datum är:

Bankeryd

3 december 13:00-16:00
Tallvägen 34 Bankeryd

Mölndal

5 februari 2013 13:00-16:00
Ågatan 18A

Malmö

7 februari 2013 13:00-16:00
Östra Förstadsgatan 44

Samtliga platser är i Scandinavian Photos butiker.

3 Responses to “Statusuppdatering och utbildningspuff!”

 1. Gustav Morin

  Kul! Pratade med dem på fotomässan, Scandinavian alltså, och de var mycket intresserade av vad vi gjort med livesändningskonceptet och ville gärna supporta. Vi får se vad det leder till. Ska helt klart gå på kursen.

  Svara
 2. Johan Waltari

  Kommer det några fler datum i Sthlm under 2013? Skulle vara kul att utveckla vår webbTV satsning till nästa säsong, som drar igång i slutet på april.

  Svara
  • johan

   Tack för frågan som vi tyvärr inte kan besvara. Vi rekommenderar dig att vända dig direkt med förfrågan till Scandinavian Photo.

   Svara

Leave a Reply

 • (will not be published)