jesse-loogna-play

Posted by & filed under Playkanal.

Den tredje oktober beslutade vi oss för att bygga om Solidtango från grunden. Arbetsbelastningen har varit stor för våra duktiga utvecklare och tekniker sedan dess, då de har byggt om hela plattformen från grunden. Från strukturen i hela miljön till hur videos laddas upp, tumnaglar genereras och video enkoderas. Till detta har även en hel del logik och helt nya funktioner kommit till.

I dag börjar man äntligen se konkreta resultat då vi lanserar den första Playkanalen som ”automatiskt” genererats av den nya plattformen.
Kommande vecka ligger fokus på att komma vidare med admin-delen av Solidtango och göra vissa justeringar innan vi släpper på fler kunder, vår bedömning är att vi behöver ytterligare en vecka till för detta. Sen börjar vi flytta över fler kunder och aktiverar nya!

Leave a Reply

  • (will not be published)