fansen-vantar-pa-er-liten

Posted by & filed under Solidtango.

I dag är det en stor dag för oss som jobbar med att utveckla Solidtango. Sedan i augusti har vi jobbat stenhårt med att förbättra plattformen som sådan men även hela ”konceptet”.

Direkt när vi kom tillbaka från semestrarna i augusti påbörjades ett intensiv fas med att planera arbetet för hösten. Ganska snart kände vi att det saknades något för att vi ska bli mer än ”bara” en video- och liveplattform bland många andra.

Efter många dagars heta interna diskussioner ställde vi oss frågan, vad händer med hela vårt koncept om vi byter ut ordet ”cloud” mot ”fan” i meningen ”The social cloud tv plattform”? Ju mer vi funderade kring detta, desto mer övertygade blev vi om att fan-inriktningen är helt rätt, majoriteten av alla livesändningar och videos som visas med hjälp av Solidtango riktar sig ju oftast mot ”nischade” målgrupper av tittare som snarast kan liknas som ”fans”.

Mot denna bakgrund lanserar vi i dag Solidtango ”The social fan tv plattform” i samband med detta presenterar vi även vår nya hemsida som du är inne på nu.

Nästa datum att boka in i kalendern är den 17 november, då är det inte bara ett år sedan vi lanserade betaversionen av Solidtango, då går även flytten för våra första kunder från beta-plattformen av Solidtango till vår helt nya plattform.

Den största nyheten i den nya plattformen är möjligheten för alla kunder att snabbt och enkelt skapa en unik responsiv Playkanal, där såväl video och livesändningar presenteras på bästa tänkbara sätt!

Leave a Reply

  • (will not be published)