Posted by & filed under Live.

Denna vecka (så här långt) kan sammanfattas med ett ord ”Planering”. För det är mycket som ska planeras inför lanseringen av Solidtango den 22:a oktober. Först och främst ska en spec. fram på exakt vad som ska vara klart gällande plattformen, vilket är en hel del.
Vi har även haft en intern diskussion om hur mycket vi ska kommunicera ut gällande det vi kommer att presentera i samband med lanseringen och kommit fram till att det är bästa om vi håller det mesta för oss själva, annars blir det ju ingen överaskning ;)
Till lanseringen vill vi även hinna få fram en film som kortfattat beskriver Solidtango, kanske finns det någon som läser den här bloggen som har en bra idé eller rent av är sugen på att producera filmen? Sen måste vi även hitta en plats där lanseringen ska äga rum och en lista måste fram på vilka vi ska bjuda in. Med mindre än två månader kvar känns det minst sagt viktigt att ha en bra PLANERING.

Ps. Missa inte vår livesänding från Hyundai Cup som går av stapeln i morgon, utöver vår egen båt blir det även live från start till mål från följebåt samt två andra båtar som också är med i tävlingen som livesänder. Hela racet följer du här.

 

Leave a Reply

  • (will not be published)