Posted by & filed under Okategoriserat.

I morgon bitti har vi vårt första gemensamma internmöte på Solidtango efter alla semestrar, detta är avstampen inför en härlig höst med lanseringen av Solidtango den 22:a oktober som en höjdpunkt.
Helgens livesändning från kappseglingarna Tjörn Runt och Harken Solo Challenge gick mycket bra med massor av positiva kommentarer. Nedan en skärmdump från no-crew på Facebook.

Och nu till helgen fortsätter vi med att sända kappsegling live från Hyundai Cup med kameror på tre båtar och förhoppningsvis även livesändning från start och sedan hela varvet runt banan, livesändningarna och uppladdade videos från racet visas på blurlive.solidtango.com. Men detta är bara den närmsta veckan, vi vet att det kommer att bli en del innebandy framöver och även ishockey, fotboll, någon konsert, ja massor av underhållning helt enkelt, vi kallar det för ”tv on your terms”.

Leave a Reply

  • (will not be published)