Posted by & filed under Okategoriserat.

Med Wille Bäckström i spetsen producerar teamet bakom DIF Media varje vecka högkvalitativ TV för alla som följer Djurgården Fotboll i såväl motgång som medgång. Reportage och livesändningar varvas med intervjuer spelarpresentationer m.m. Nedan några exempel:

Inför

Efter

Spelarpresentation

Publikbilder

Presskonferens

Glädjesång

Vi hoppas fler föreningar tar efter Djurgården Fotboll på detta område då vi vet att det är oerhört uppskattat bland lagets supportrar och bidrar såväl till direktintäkter som mer inderekta i form av ökade biljettintäkter, större engagemang för föreningen, mer attraktiv klubb att spela i bland mycket annat.

Kontakta oss gärna om du vill veta hur din klubb/förening kan komma framåt i er verksamhet inom detta område, maila oss på info@solidtango.com

Leave a Reply

  • (will not be published)