Posted by & filed under Okategoriserat.

Den 2:a december 2011 drog vi igång vår facebooksida, den 2:a januari hade vi fått 25 likes, nu på morgonen fick vi vår 399:e like, vi närmar oss alltså 400 likes med stormsteg.

Som ett tack till alla som använder Solidtango gjorde vi i april filmen nedan som vi helt tillägnar er. För utan er vore ju alla timmar av jobb med plattformen till ingen nytta. Filmen heter ”Development cycle visualised” och är en visualisering av den utveckling som skett av Solidtango från den 29 januari 2011 t.o.m. 24 april 2012. ”Blommorna” i filmen symboliserar alla filer som plattformen innehåller, där varje fil symboliseras av en rund boll i olika färger. Dra gärna upp spelaren i fullskärm och vrid upp volymen.

Ps. I går fick undertecknad (som har semester) nedanstående mail från en av våra duktiga utvecklare

Till alla som vill testa appen.

Skicka över det exakta namnet på din telefon, och din Identifier.
Identifiern hittar ni i iTunes genom att klicka på ”Serial Number” under Devices/din telefon. När du ser Identifier nummret på skärmen så trycker du ”CMD-C” så kopieras den.

Otroligt spännande, nu dröjer det nog inte länge innan vi kan låta våra första kunder att vara med och testa vår första app för Solidtango.

 

2 Responses to “Mot 400 likes på fejjan”

 1. Lasse E

  Hej,
  Ja tack, Gärna appen!

  iPhone 4, 4ede1474bdbd31dc2227631d9d66c1ebab54a2db

  Svara
  • Solidtango

   Hej Lasse

   Kul att du vill testa appen, dock är den endast tillgänglig för internt bruk än så länge, men så snart vi löst dom ”värsta” buggarna kommer vi att släppa på fler användare.

   MvH
   Johan Lundqvist
   Solidtango

   Svara

Leave a Reply

 • (will not be published)