Posted by & filed under Live, Okategoriserat.

P-Floyd bjöd i går kväll in till en resa i den floydianska världen bestående av 3 timmar Pink Floyd musik. Livesändningen slog tittarrekord, aldrig tidigare har Solidtango haft en livesändning med så många tittare under så lång tid samtidigt, kul!
För alla Floydianer runt om i hela världen var detta tv on your terms på ”riktigt”.

Inför konserten la man ut inför-magasinet nedan som även det lockade många tittare:

Besök gärna P-Floyds hemsida.

2 Responses to “Vi gillar livesändning från Skog-ladan”

 1. Stefan Gemzell

  Hur många samtidiga tittar var det, och hur stor anstormning skulle ni klarat som mest?

  Svara
  • Solidtango

   Hej Stefan, av respekt för våra kunder går vi aldrig ut med några exakta siffror offentligt, men i det här fallet handlade det om flera tusen tittare samtidigt. När det gäller kapaciteten i plattformen så är den teoretiskt oändlig, detta för att vi skalar dynamiskt och använder kapaciteten från olika datacenter runt om i världen.

   Svara

Leave a Reply

 • (will not be published)