Posted by & filed under Okategoriserat.

För ett år sedan spelade vi in en promotionfilm för vår satsning på havskappseglingen ÅF Offshore Race där Sveriges två hetaste rallytjejer; Ramona Karlsson och Miriam Walfridsson var del av besättningen ombord på vår båt Solidtango.

I år är vi med och sponsrar dem med vår streamingplattform i deras VM-satsning.
I går hände det som inte får hända, under sista delsträckan under gårdagens VM-tävling på Nya Zeeland fattade bilen plötsligt eld när farten var uppe i närmare 200km/h. Som ett mirakel lyckades både Ramona och Miriam ta sig ur bilen innan den blev helt övertänd och brann upp. Läs mer om krashen på Expressen.se
Följ Ramona och Miriams VM äventyr på VM-resan som vi vet att dom långt ifrån gett upp.

Uppdatering, läs Ramona och Miriams egna ord om branden.

Leave a Reply

  • (will not be published)