Posted by & filed under Live, Video.

Watski2star 2012 är över, en händelserik kappsegling som bjöd på det mesta. På vissa hålla skriver man att detta var en av dom tuffaste kappseglingar som någonsin genomförts i Östersjön. Sant eller falskt? en sak är i vilket fall sant, aldrig tidigare har en så krävande kappsegling bjudit på så mycket livebilder och uppladdade filmer utifrån havet. Innan tävlingen gjorde hamnen.se massor av inslag bland besättningar på kappseglande båtar, detta följdes sedan upp med livesändninga av samtliga starter. Därefter tog tre livekameror vid som sände live runt hela banan. Till detta kunde alla båtar bidra med innehåll genom att ladda upp filmklipp via vår nya uploadfunktion.

Nedan lite statistik kring Watski2star 2012:

Visning av liveströmmar från båtar: 40.339 st
Total tittartid 5.675 timmar.

Visningar av on demand-klipp från båtarna: 4.025 st

Visning av intervjuer och inspelade starterna, 1.377 st

Liveströmmar från starterna 3.777 st
Total tittartid 571 timmar.

Man kan inte säga annat än att efterfrågan på film/TV från detta event är stort, inte oväntat på något sätt, men kul. Vi har fått in flera bra förslag på förbättringar av bevakningen till nästa år. Vi tar självfallet till oss detta i egenskap av sponsor till Watski2star.

Slutligen vill vi tacka alla som varit inblandade i hela arrangemanget för en fantastiskt fin tävling (vädret kan man tyvärr inte styra över) men vi vill även passa på att tacka er som följt Watski2star via playsidan: http://watski2star-play.solidtango.com/ tack, kul att ni använde vår nya chat också.
Har du förslag på hur vi ska göra TV-bevakningen av Watski2star ännu bättre till nästa år. Skicka bara ett mail till info@solidtango.com så ska vi se vad vi kan hitta på.

Ps. Är du del av ett större event och vill optimera spridningen av detta, tveka inte att höra av dig till oss på ovanstående mailadress. Eller anmäl er för att testa Solidtango helt gratis redan i dag.

Leave a Reply

  • (will not be published)