Posted by & filed under Live.

En intensiv streamingvecka avslutades med livestreaming från ett regnigt Lidingö Runt där ”vår” livebåt Solidtango seglade in på en andra plats i sin klass. Fler än 1000 startade liveströmmar visar att intresset var stort. Sändningarna från nordic e commerce summit som streamades live på Ehandel.se lockade många tittare, men flest tittare av alla lockade Djurgården Fotbolls livesändningar efter det heta Stockholmsderbyt i fotboll mellan AIK och Djurgården på Råsunda. Veckans populäraste video var utan tvekan Gustav Morins (Hamnen.se) skildring av en Atlantsegling, fler än 13.000 tittare på ett på ett par dagar talar sitt tydliga språk. Se filmen nedan.

Bilden i detta inlägg kommer från Tommi Rotonens fotoblogg, www.rotonen.se besök gärna Tommis hemsida för att ta del av fler fina bilder från bl.a. Lidingö Runt.

Leave a Reply

  • (will not be published)