Posted by & filed under Video.

I går besökte vi Kistamässan för att se vad som hände på Internet Expo. En mässa som känns som om den blivit mindre, vi var själv utställare för ett par år sedan och då var det betydligt fler utställare. Ett intressant seminarium hann vi dock med ”Aristoteles 2.0 – den nya allvetande människan”.

Häftigaste montern hittade vi dock inte på Internet Expo utan på Möten & Events, en monter som verkligen skiljde sig från mängden, kul!

Mäss-TV konceptet hade dock inte hittat ut till Kista Mässan vilket är tråkigt, då det säkert var en hel del intressanta utställare och seminarium vi inte hann ta del av. Så här kommer en liten uppmaning till alla mässor, konferensanläggningar m.m. Boka in ett förutsättningslöst möte med Solidtango så delar vi med oss av våra erfarenheter och pekar på möjligheterna med Mäss- och Event TV. Ni når oss enklast via mail info@solidtango.com

Leave a Reply

  • (will not be published)