Posted by & filed under Live, Okategoriserat.

En fantastisk vecka med massor av livesändningar börjar gå mot sitt slut. Men allt har inte handlat om livesändningar, Rallytjejerna Ramona och Miriam har landat i Mexico för sin första tävling i Rally VM, du följer deras VM Resa här.
Djurgården Fotboll spelade under gårdagen träningsmatch mot det Norska laget Vålerengen. Matchen sändes live via vår PPV-plattform och finns nu tillgänglig on demand i full HD. Björklöven hockey spelar playoff för att nå högre divisioner, efter gårdagens förlust mot Olofström är det nu vinna eller försvinna som gäller i kvällens match som du tar del av här. Gillar man inte ishockey finns det alltid innebandy av yppersta klass att ta del av när Mullsjö AIS möter Tyresö Trollbäcken i kväll, mer info. här.

Men allt är inte bara sport, under veckan som gick var det nämligen premiär för Sveriges första tv-kanal om båtar och båtliv. Vi tycker det är otroligt kul att denna satsning blir av då vi varit med som bollplank till Claes och Gustav i tankarna kring en egen tv-kanal. Vi hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete! Nedan den första historiska livesändningen som on demand klipp.

Medan hela gänget bakom Solidtango slitit hårt på kontoret har undertecknad varit i Idre och åkt utför, hur det var?
Kolla in filmen nedan som passar bra in på rubriken till det här inlägget ;)

Leave a Reply

  • (will not be published)