Posted by & filed under Press.

Rallyföraren Ramona Karlsson och hennes kartläsare Miriam Walfridsson är de första svenska kvinnor någonsin som kör full VM-säsong i rally. Följ deras historiska VM-resa från start på videobloggen vmresan.se. Videobloggen publiceras även på ramonarallying.com

Två veckor innan Ramona och Miriam kör den första VM deltävlingen är det premiär för ”VM-Resan”, en unik satsning där tittarna kommer att få följa Ramona och Miriams hela VM- äventyr i form av en videoblogg. I bloggen kommer Ramona och Miriam ta tittarna bakom kulisserna på ett sätt som ingen svensk idrottare gjort förut.

– Att vara rallyförare handlar om så mycket mer än bara själva tävlandet. Det är mycket runtomkring satsningen, såsom planering, sponsorarbete, events och andra roliga uppdrag. Vi vill gärna dela med oss av detta, så att tittarna får ta del av vår oftast mycket händelserika vardag. Att ha roligt är också viktigt för oss, och vi hoppas även kunna bjussa på en del skratt, säger Ramona med ett leende.

Ramona och Miriam kommer att dela på videobloggandet, i snitt kan tittarna se fram emot ett nytt inlägg per dag. Under tävlingsveckorna är det dock 100% fokus på tävlandet som gäller. I gengäld görs ett längre reportage som kommer att publiceras i efterhand.

Som partners i den unika satsningen finns Solidtango “The social cloud TV plattform” som hjälper Ramona och Miriam med allt som har med uppladdning och distribution av innehållet på videobloggen att göra. De längre reportagen produceras av produktionsbolaget Broadcast House, och videobloggsponsor är HP.

För vidare information om rallysatsningen besök: ramonarallying.com
VM Resan följer du här: vmresan.se

Första avsnittet här:

Leave a Reply

  • (will not be published)