Posted by & filed under Live, Utveckling.

I dag körs det första skarpa testet med vår betaversion av Solidtango. Först ut att testa plattformen i skarpt läge är ingen mindre än racingföraren Richard Göransson, bl.a. fyrfaldig mästare i STCC och VM 2:a i Svenska Rallyt förra året. Häromdagen flyttade vi över alla Richards filmer från Youtube till Solidtango, nu ligger dom snyggt inbäddade på hans hemsida under rubriken video, se exempel här. Det smarta med denna lösning är att varje gång Richard laddar upp en ny film på Solidtango och väljer att publicera den så kommer den automatiskt upp på videosidan (vill du veta mer om hur detta går till skicka ett mail till info@solidtango.com). Men on demand klipp är en sak, livsändningar är något helt annat och även detta ska testas i dag. Richard kommer att köra Svenska Rallyt även i år och i dag är det dags för den andra träningen inför denna satsning. Häng med inifrån bilen under dagen, livesändningen ser du på Richards hemsida: www.richardgoransson.com
Mycket nöje önskar vi på Solidtango som nu håller tummarna för att allt håller ;)

Ungefärliga starttider

SS1, ca kl 11.10

SS2, ca kl 12.05

SS3, ca kl 13.00

SS4, ca kl 13.25

SS5, ca kl 14.32

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Solidtango | tv on your terms | Fullständigt oacceptabelt - Solidtango | tv on your terms

Leave a Reply

  • (will not be published)