Posted by & filed under Press, Video.

Den 4 juli drar ett spännande filmprojekt i gång ute i Sandhamn. Då ses sju personer tillsammans för första gången, deras uppdrag är att på två dagar bilda ett starkt team som den 6 juli ska starta i Sveriges största havskappsegling ”ÅF Offshore Race”. Förberedelserna och själva racet kommer att dokumenteras för att sedan att klippas ihop till en film i efterhand. Dock kommer den nyfikna inte behöva vänta på den redigerade versionen då mycket av det som händer kommer gå att gå att se i live på nätet och via mobila devicer.

Bland besättningens affischnamn hittar vi Sveriges hetaste Rallybrudar; Ramona Karlsson och Miriam Walfridsson som kommer att stå inför en tuff utmaning då ingen av dem seglat tidigare. Till sin hjälp har dom en av Sveriges bästa kvinnliga kappseglare; Karin Berg.

Övriga besättningen består av en seglingsinstruktör, filmteamet samt båtens ägare. Tillsammans ska dessa sju personer försöka få ihop ett bra team och sedan lyckas med bedriften att nå en framskjuten pall-placering.

Bakom satsningen står Solidtango. Med hjälp av filmen vill sprida vårt varumärke och visa på vilka möjligheter som finns med hjälp av streaming såväl live som on demand.

– Förhoppningsvis kan vi även få till en riktigt bra dokusåpa med mycket adrenalin och kämparglöd där teamet når hela vägen in i kaklet. Ramona och Miriam har till stora delar revolutionerat bilsporten i Sverige då man under flera år har sänt live inifrån rallybilen, vi hoppas kunna göra samma sak för seglingen säger Johan Lundqvist initiativtagare och delägare i Solidtango.

För vidare information om besättning, båt m.m besök: www.solidtangoracing.com
För vidare information om Ramona och Miriam besök: www.ramonarallying.com

Uppdaterat 13 juni.

Några nätsidor har uppmärksammat vår satsning, kul!

http://www.tangosailing.nu/?p=5436
http://www.batliv.se/article.asp?newsid=4280
http://www.blur.se/2011/06/12/rallytjejer-gar-till-sjoss/
http://skargardsbryggan.com/index.lasso?a=564154504&s=2

Leave a Reply

  • (will not be published)