Posted by & filed under Kunder, Live.

I veckan streamade vi live från Tierp Arena. Nitroz stod för själva produktionen och tittarna var lyriska, eller vad sägs om följande kommentarer, citerade från Planket på Nitroz.se

Tierp! Skall gratulera Lelle och andra som har fixat till livesändningen…..värt varenda öre, kunde ej åka till Tierp pga olyckliga omständigheter men har pratat med flera kompisar som var där och ingen hade nånting att klaga på ….allså HELNÖJDA. En stor eloge till alla inblandade….

Fan vad smidigt, kom hem vid 2-tiden i natt efter 2 dagar i Tierp, vaknade och slog på web-tv och såg första rundan i promod. Pulsen steg ordentligt när det var dags för mina kompisar från Vargön att köra och tajt vart det men gick vägen tack vare holeshot från Micke, gött!

Webtv från Tierp funkar klockrent med flera kameravinklar,tider kommer upp i bild och kanonljud från kommentatorer och bana. Värt varenda öre.

 

Webb-tv är framtiden, är du verksam inom en sportgren som får mindre uppmärksamhet än den förtjänar, hör av dig till oss så berättar vi om hur våra kunder jobbar med att sprida sin sport med hjälp av webb-tv. Skicka ett mail till info@solidtango.com

Leave a Reply

  • (will not be published)