Posted by & filed under Kunder, Press.

Det känns som om vi har förmånen att få jobba med dem som är ledande inom sin idrott när det gäller streaming. Slump eller logiskt? Inom fotbollen jobbar vi med Djurgårdens IF, vi vill nog påstå att de är ledande med sin Webb-TV. Inom innebandyn, Warberg, inte bara Sveriges bästa innebandylag för tillfället utan ledande inom dom flesta områden när det kommer till smart marknadsföring, publik o.s.v. Inom motorsporten nämnde vi i föregående inlägg Richard Göransson, en av Sveriges absolut bästa bilförare bl.a. fyrfaldig Mästare i STCC. Men när det gäller rally så måste det väl ända vara Ramona Rallying som tar priset, se bara på ovanstående pressklipp som vi fick mailat till oss i dag. Bra jobbat!

Tack för att vi har ert förtroende, vi lovar att göra allt för att ni och alla våra andra streamingkunder ska vara föregångare när det gäller streaming såväl live som on demand inte bara i dag utan även i framtiden.

Leave a Reply

  • (will not be published)