Posted by & filed under Kunder.

Så här skriver Richard Göransson på sin blogg:

Under Svenska Rallyt sände Richard Göransson LIVE inifrån rallybilen och det var enormt intresse. Mer än 75000 visningar under de tre dagarna och med rekordsiffror på Richards hemsida. Svenska Rallyt är Sveriges största publika sportevenemang och intresset att följa rallyt över internet visade sig vara större än väntat.

– Det är ju helt sjukt. Över 75000 tittare ville följa oss på rallyvägarna. Tittarna kunde följa oss via www.richardgoransson.com samt på Viasat Motor Facebook sida. Hade vi inte haft rättighetsbegränsningar och därmed fått sända via andra hemsidor och utanför Sverige hade siffran varit enorm. Men det här är magiskt ändå, säger Richard

Richard kunde med hjälp av Net1, Solidtango, Viasat och HiQ genomföra dessa sändningar.

Vi kan väl bara hålla med och tacka för en fantastisk underhållning.

Leave a Reply

  • (will not be published)