Posted by & filed under Press.

Det är med stor glädje vi nu har undertecknat ett avtal om att bli KSSS officiella leverantör gällande streamingtjänster, avtalet är skrivet på tre år. Vårt första uppdrag blir att ha hand om sändningarna kring Gotland Runt som går av spapeln 1 juli. För ändamålet utvecklar vi en skräddarsydd streamingtjänst som KSSS kan nyttja vid alla typer av evenemang. Vi återkommer med mer info. kring plattformen och hur arbetet fortskrider framöver. Här följer kort information om KSSS:

“Kungliga Svenska Segel Sällskapet, KSSS, är Sveriges största och äldsta segelsällskap. Grundat 1830 och över 6 000 medlemmar. KSSS arrangerar läger, junior- och elitträning samt eskadersegling. KSSS är en av de ledande kappseglingsarrangörerna i Sverige. Bland kappseglingarna är Eurocard Gotland Runt den mest kända, som även är en av världens största havskappseglingar. Bland bankappseglingarna samlar KSSS Olympic Class Regattaöver 320 deltagande båtar. Sällskapet driver även marina i Saltsjöbaden samt gästhamnar i Sandhamn och på Lökholmen.”

Leave a Reply

  • (will not be published)